Ana içeriğe atla

Bu Bulvar 'En Sosyal Blog' Olmaya Aday



Arkadaşlar,
Hani size söyledim ya ,bumerang katılımınız bekliyor, diye bir yazı görüyorum herkese bu çağrı geliyor mu diye...Kategorimi de bir türlü çözememiştim..

Girsem hangisine uygun olurum diye düşünürken ben...dedim ki kaybedeceğim ne var ki,sosyal blog olarak gir dedim.Gir ;hakediyorsan kazanırsın dedim.ayrıca başvurdun da hemen kabul mu edildin ,o ne özgüven o dedim :-)))Sabah bir başvurdum akşamına ileti geldi ,onaylandı diye:)

Her zamanki mantığım devreye girdi ,bardağın boş tarafından bakma ,dolu tarafından bak dedim kendi kendime. Olursa ne alâ ,olmazsa pekala ! Zaten ben her halükarda yazıyorum.Ödül alamasan da yine yazmaya devam edeceksin.Sen doğanda yazmak var,vazgeçebilir misin hiç ! Hiç :-))

An itibariyle bundan böyle ben de Bumerang ödüllerine adayım..Herkese başarılar dilerim:-))

Eğer siz de Şanselize Bulvarı'nın  En Sosyal Blog olduğunu düşünüyorsanız buraya  BURAYI ziyaret edebilirsiniz bloguma oy vermek için:)))

Sanırım söylemem gerekenleri söyledim.aman şöyle de böyle de diye kafanızı şişirip durmayacağım bundan böyle.Paşa gönlünüz sosyal olduğumu düşünüyorsa işte yolunuz burdan geçiyor;yok paşa gönlünüz 'sana gelene kadar ooo daha kimler var ' diyorsa e siz de haklısınız,canınız sağolsun :-))

Hem kurban bayramı hem de cumhuriyet bayramını geride bıraktık iyi ya da kötü.İşte bu bayramdan size sakladığım öpücükler..sevgi dolu öpücükler...Muccck :-))



Küçük bir not : Görsel resimim kamuya açık diye düşünerek bloguma koymuştum.Kimsenin verisini çalmak gibi kötü bir niyetim yoktu.bunun altını çizmek isterim..

Yorumlar

deeptone dedi ki…
bak bi de bloglar yarışıyor varmış. ödüllü blog yarışması. oraya da bak istersen. bugünkü son yazıma yorum geldi, katılın diye.
:)
başarılar, e tabii sosyalsin.
:)
Profösör dedi ki…
Elbette sosyalsin.. Hngi linke nasıl gireceğiz ve nasıl beğenimizi bildireceğiz? Bir ışık tutarsanız seviniriz..
Şükran dedi ki…
burayı ziyaret edebilirsiniz bloguma oy vermek için:))kısmını tıkladığınızda oy verebilirsiniz profesör,
teşekkür ederim...
Şahin Şirin ERDEM dedi ki…
ben bir kez oy kullandım. ikinci kez kullanabiliyormuyuz acaba?
olursa sizin için de oy kullanırım.:)
Şükran dedi ki…
günaydın,
bir kere kullanılıyor diye duymuştum arkadaşlarımın bloglarında ama kesin bir bilgim yok shirin serkan. siz deneyin isterseniz,olmazsa canınız sağolsun ,ben sizi vermiş gibi kabul ederim:-)))
Unknown dedi ki…
Ben de oy vermiştim ama deniycem seni de hayatım. Bol şans
Şükran dedi ki…
teşekkür ederim ebrucum:)veremezsen de canın sağolsun.almış kadar oldum senden de;)
Şahin Şirin ERDEM dedi ki…
oy verdim oldu. ikinci kez oluyormuş demekki.
yorumları okumak için gözlük bakacam.. :))
Şükran dedi ki…
ay o kadar değil ama shirin serkan:D bak sonunda başına bela alacaksın yorumları sana düzelttirecegim bu gidişle:-)teşekkür ederim oyun için:-)
Şahin Şirin ERDEM dedi ki…
ben de gözlüğü sana aldıracaktım. :) sadece yorumlarını okumak için gerekiyor o gözlük.

Bu blogdaki popüler yayınlar

O o bir Türklerin Emile Zola'sı, O..o bir müzmin bekar , O kadın naturalisti...

*18 Ağustos 1864 doğumludur.Babasından etkilenmemiştir.annesine ise çok düşkündür. Annesi o dört yaşındayken veremden ölmüş ,bunun üzerine teyzesinin evine Aksaray'a yerleşmiştir. *Annesinin veremden ölmesiyle beraber evhamlı biri olur.Hatta Ahmet Mithat Efendi'nin kızını kendisiyle evlendirme teklifini nazikçe reddeder ve ömrü süresince evlenmez.Refik Ahmet Sevengil'in neden evlenmiyorsunuz sorusuna odasında bir nefese dahi tahammül edemediğini ,sinirli olacağını hatta bu sebeple misafirlikte bile kalmadığını dile getirmiştir. *Kadınların arasında uzun yıllar yaşadığı için onlardan etkilenmesi şüphesiz.Örgü ve tentene örmesi,reçel pişirmesi,evini bir kadın gibi titizce temizlemesi onun bu yönünü doğrular. *Sanat için sanat mantığından ziyade sanat toplum için yapılır görüşünü savunmuştur.Türklerin Emile Zola'sı diye bilinir öğretisel naturalizm akımında.'Deneysel Roman' Sadece belli bir kesimi anlatmaktansa halkın günlük hayatı üzerine yazmayı hedefle

Güzel İnsanlar Biriktirmişim,

Bugün bir huysuzluk vardı üzerimde.Gece de uyuyamamışım.Sabah gözümü bankanın mesajıyla açtım.Sağolsunlar,bugün şerefine,alışveriş edeceğim noktalardan ne alırsam üç katı fazla puan vereceklermiş.Ben ise ihtiyacım olmadıkça alışveriş etmeyi seven bir tip olmadığımdan bu mesaj bana yaramadı.Sağolsunlar yine de sağır sultandan önce doğum günümü kutlama lütfunda bulundular. Annem bugün  benim için  hazırlık yaparken  neli pasta  istediğimi sordu.Ben de beş karış suratla yapmamasını söyledim.Dedim ya ,doğum günüm benim için tam bir mutluluk kaynağı değil.Hatırlanmak,kutlanmak güzel şeyler.Sadece yanağıma iki öpücük ve seni seviyorum demeleri yeterli...Yoksa insanların benim için yorulmalarını istemiyorum.Hele hele oruçluyken...Ama annem bu...Koca kazık olmama rağmen tüm gününü mutfakta geçirme pahasına da olsa birbirinden leziz 4 çeşit yemeği yetiştirdi,üzerine bu moloz yığını düşmüş gibi duran bezmin bir kıza doğum günü pastası yaptı.Masayı da kurdu bir güzel...Gık bile demedi..Öyle

Cemal Süreya ,Keyif Sanat Kahvesi'nde

Camında Turgut Uyar'ın Göğe Bakma Durağı şiiri yazılıdır.Uşak'ın farklı ,özgün ,kültür sanat çalışmalarının  yapıldığı ,sahiplerinin de sıcak ,sanatsever oldukları aşikar;) Keyif Sanat Kahvesi'nde şiir okuma akşamlarımız başladı malum.Ben tabi ara ara kaçak olsam da ,her gittiğimde aldığım keyfi size anlatamam. Şiiri bu akşamlar sayesinde sevdiğimi itiraf etmeliyim.Bazı zaman ruhsuz okuyan arkadaşlarımın okumasından keyif almasam da ,onların şiire karşı duyarlılığı ,zaman geçtikçe okumalarında çaba sarfettiklerini görünce,bu tür ince şeylere önem verdiklerini  düşününce mutluluğum artıyor aslında.Bu yüzden bu açıdan bakınca tahammül edebiliyorum. düşünün,önceden şiir yazıp şiir okumayan,bildiği şiir ikiyi geçmeyen kişiyken şimdi başka şairler tanımak için çaba sarfediyor,sevdiğim şairlerin kitabını bizzat alıyorum. Ama şiir yazmıyorum artık !!! Boyumun ölçüsünü aldım,şiir yazmak ne kadar kolay görünse de zor zanaat ,bunun farkına vardım:-))) Sanırım iyi de o