Ana içeriğe atla

İkinci Bahar Yaşıyor Ömrüm...



1980 yılında 'Yaşamları Değiştirmek' vizyonuyla Los Angeles'ta  kurmuştu şirketi Mark Hughes.
Amacı en iyi iş fırsatını sunarak insanlara sağlık vererek onların yaşamını değiştirmekti.
Çünkü o ,annesini doktorun verdiği bir zayıflama ilacından dolayı kaybetmişti.Kendisi henüz 16 yaşındadır o zaman.Bu durum onu oldukça etkilemiştir.Kendini alternatif tıpta bilgiler edinmeye adar,bir çok bilim adamıyla çalışmalar yapar,araştırır,dener.
88 ülkede kullanılan sağlıklı beslenme ürününü 33 yıl önce kilo kontrolü amacıyla öne çıkarır.ardından besinlerin içine koyulan koruyucu maddelerden dolayı ve besin değerlerinin azalmasından dolayı sağlıklı beslenme -wellness-(YAŞLANIRKEN GENÇ KAL) sektörü alanında bir çığır açar.



Sadece kilo verme amaçlı olmayan ,kilo alması gereken insanlara da faydası olan,normal ve fit görünümünde olan insanların da sağlıklı beslenmeye ihtiyacı olduğunu düşünen,çocuk genç erişkin yaşlı herkesin sağlıklı beslenmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen ve yardım eden bir kuruluş haline geliyor.
Doğrudan Satış Derneğine üye olan network marketing alanında nadir markalardan bir tanesiyiz.Kilo verme,kilo alma,sağlıklı beslenme,sporcu beslenmesi alanında oldukça profesyonel bir ekiple çalışıyoruz.
arkamızda Messi,David Beckham,Milli Güreşçimiz Rıza Kayaalp,Mili yelken sporcumuz Çağla Kubat ,en önemlisi Türk Kalp Vakfı'nın desteklediği tek ürünüz.

                                  Louis Ignarro Niteworks adlı ürünüyle Nobel Tıp Ödülünü alıyor.Herbalife
                                                   
Bilimsel Danışma Kurulu'nun değerli bilim adamlarının desteğini alıyoruz.Louis Ignarro(Nobel Ödüllü Tıp Adamı ),Luigi Gratton(Kendisi David Beckham'ın beslenme danışmanı ) David Heber(Bilimsel Danışma Kurulu Başkanı)Steve Hewig bunlardan bazıları.Ayrıca Banu Çaycı (Hacettepe Üniversitesi Biyokimya Öğretim Üyesi)kendisi hakkında detaylı bilgi hemen sağa dönünce:))İŞTE BURDAN GİRİYORSUNUZ :))
Canan Aksoy (Diyetisyen ) Laf aramızda fıkır fıkır bir hanım.Hareketlerini bana benzettim azcık;)
Türk Kalp Vakfı Doktoru Prof.Dr.Yıldız Tümerdem...
Hep bu isimleri iyi araştırın.
HERBALİFE'A burdan ulaşabilirsiniz.

****

2 aydan beri iç beslenme ürünlerini kullanıyorum.Ondan öncesinde de Dış beslenme ürünleriyle tanışıp oldukça samimi olduk.Çünkü bundan önceki süreçlerimde hangi cilt bakımı serisini kullansam bir problemle karşılaşıyor bitirmeden atmak zorunda kalıyordum.Bu ürünleri kullanırken son derece fayda gördüm.

Ne zaman Migros'a gitsem o kızla küçük de olsa bir sohbetimiz bir tebessümümüz olurdu.Ama dışarda hiç karşılaşmadık.bugün yolda karşılaştık,yoluma devam ederken nasıl zayıfladığımı sordu :
-Ben hep zayıftım zaten ,dedim.Ama vücudum sıkılaştı.Bir de önceden zayıf olunca yüzüm uzardı,kaşık gibi kalırdı.Oysa şimdi elmacık kemiklerim doldu.
Onu bunu geç,zayıflığı,fitliği,manken gibi oldun deyişlerini filan ,unutun gitsin bunları,
herşeyden önce aşırı yoğunluktan dolayı sağlığıma gösteremediğim dikkati göstermeye başladım.Öğün atladığım zamanlarda bol bol tepindiğim zıpladığım, yürüdüğüm ,koştuğum zamanlarda içimdeki yağ oranından değil benim sağlıklı kalmamı sağlayacak kas oranımdan azaldığını gördüm.Sağlıklı beslenmedikçe ,kemiklerinizi korumadıkça ,gerekli besin değerlerini almadıkça sporun ve gün içinde yapılan hareketin faydasız ve hatta zararlı olduğunu gördüm.

Önceden spatula ile yataktan çıkarılmak istenen ben artık güne daha zinde başlıyorum.
İlk başlarda; Herbalife'ı kilo verdiren ,daha sonra kilo aldıran  bir şirket olarak tanıyordum.Önyargıyla yaklaşıyordum.Fikrim duyduklarımdan,bildiğim zannettiklerimden öteye gitmiyordu.
Sonra kendime bir şans tanıdım. İyi ki tanıdım gerçekten.Şimdi ben de çevremdeki sevdiklerime yardımcı olmak istiyorum.;Eğer çevrenizde beslenmeye duyarlı,beslenme kaynaklı problem yaşayan arkadaşlarınız varsa birlikte onlara yardımcı olabiliriz,
artık mesafeler bile kısaldı ,internet ,telefon,uçak herşey ayağımızın altında..Gönüller istedikten sonra..ooooo:)

                       71 yaşında olan Tina Turner kanser tedavisini Herbalife ürünlerinin desteğiyle yeniyor.Simply The Best şarkısını Herbalife'a ithaf ediyor.

                                         ******

Tiyatro mu ,
tiyatro devam ediyor merak etmeyin;her halükarda insanlara yardım etmeye devam ediyorum,her daim sahnedeki insanım!
Hatta 27 Mart'ta yolunuz düşecek olursa tiyatro biletiniz benden size hediye,

İşte bu da cumartesilerin vazgeçilmez  Herbalife güzellik partisi.Fıkır fıkır bir günden bir kare.

Bu çarşamba da koro konserimiz Eşme'de.Ama ben katılamıyorum ona:(

Koro boyunca sahneye fırlayacak gibi duruyormuşum.O kadar  enerjik olduğumu söylediler.Yanımda iki fıkırdak abimiz daha vardı tabi.Tam yerine düşmüşüm.Bilin bakalım ben burda nerdeyim:))
Sesli kitap okuma konusunda yardım tekliflerinizi bekliyorum,tarafıma henüz kesin bir cevap gelmedi:(

Ha bu arada biz bu hafta sonu Salih Güney ile beraber olacağız,yanında da Oğuz Saygın semineri ballı kaymak gibi....

Önümüzdeki günlerde Hipnoterapi maceramı anlatacağım size...Şimdi ben bir müzik eşliğinde tepineyim ne dersiniz...

Ben sizinle lak lak etmeyi,ukalalık etmeyi pek özlemişim yaaaa:-))

Sizi çok seviyorum,

Mutlu kalın... 

 **sukriyesukrankarahan@gmail.com adresinden bana ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım.Yardımcı olabilecek arkadaşlarımla destek olmaya hazırım.

Yorumlar

deeptone dedi ki…
tiyatro ile başlayan haberleri çok sevdiiiim. sevindiiiim.
:)
Şahin Şirin ERDEM dedi ki…
ek iş galiba.. hayırlı olsun..
hayırlı kazançlar diyelim..
ben bu tür ürünlere hep şüphe ile yaklaşıyorum..:) ama sen yazınca işin rengi değişiyor tabi. :)
herbalife ismini duymuştum ama hakkında hiç bilgim yoktu. sayende biraz bilgilendim..
sesli kitapla ilgili söylemiştim daha önce.:)
Şükran dedi ki…
Shirin Serkan,
evet gün boyu insanlara başka konuda yardımcı oluyor,akşamları da sahneye çıkıyorum:)
Sana katılmamak içten bile değil shirin serkan.Çünkü piyasada bir çok ürün var.İyice araştırıp etmeden kullanmamak gerekiyor.Ben de Herbalife ürünleriyle tanışmadan önce yanlış fikre sahip olduğumu gördüm.ardından şirketin 33 yıllık bir geçmişe ve 88 ülkede kullanıldığını görünce bu kadar uzun geçmişe sahip bir şirket şimdiye dek varlığını sürdüremez diye düşündüm.Kullandım ve çok memnun kaldım ve benimle aynı sorunları yaşayan veya bu tür sorunu olan insanlara yardım etmeye karar verdim.Hem belki de amaçlarım için iyi bir araç olur bu diye..hem tiyatrodan kopmadım hem de bu işi severek yapıyorum.İnsanlar nerede olursa olsun ne şekilde olursa olsun ulaşıyor ve yardım ediyorum.Çevrende böyle sorunu olan arkadaşına birlikte yardım edebiliriz:))
Sesli kitapa gelince program benim laptopumda kaldı.kardeşim döner dönmez sana yazarım.
İyi görünüp iyi hissedeceğimiz günler adına...Sevgiler...
Şahin Şirin ERDEM dedi ki…
harika yapıyorsun.. bravo sana.. ne güzel çaba gösteriyorsun.. tiyatrodan kopmaman sevindirici.. insanları mutlu etmeye, geliştirmeye yönelik işler çok güzel..
resimde en üst sırada sadece bir tane çiçek var tanıdık..:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

O o bir Türklerin Emile Zola'sı, O..o bir müzmin bekar , O kadın naturalisti...

*18 Ağustos 1864 doğumludur.Babasından etkilenmemiştir.annesine ise çok düşkündür. Annesi o dört yaşındayken veremden ölmüş ,bunun üzerine teyzesinin evine Aksaray'a yerleşmiştir. *Annesinin veremden ölmesiyle beraber evhamlı biri olur.Hatta Ahmet Mithat Efendi'nin kızını kendisiyle evlendirme teklifini nazikçe reddeder ve ömrü süresince evlenmez.Refik Ahmet Sevengil'in neden evlenmiyorsunuz sorusuna odasında bir nefese dahi tahammül edemediğini ,sinirli olacağını hatta bu sebeple misafirlikte bile kalmadığını dile getirmiştir. *Kadınların arasında uzun yıllar yaşadığı için onlardan etkilenmesi şüphesiz.Örgü ve tentene örmesi,reçel pişirmesi,evini bir kadın gibi titizce temizlemesi onun bu yönünü doğrular. *Sanat için sanat mantığından ziyade sanat toplum için yapılır görüşünü savunmuştur.Türklerin Emile Zola'sı diye bilinir öğretisel naturalizm akımında.'Deneysel Roman' Sadece belli bir kesimi anlatmaktansa halkın günlük hayatı üzerine yazmayı hedefle

Güzel İnsanlar Biriktirmişim,

Bugün bir huysuzluk vardı üzerimde.Gece de uyuyamamışım.Sabah gözümü bankanın mesajıyla açtım.Sağolsunlar,bugün şerefine,alışveriş edeceğim noktalardan ne alırsam üç katı fazla puan vereceklermiş.Ben ise ihtiyacım olmadıkça alışveriş etmeyi seven bir tip olmadığımdan bu mesaj bana yaramadı.Sağolsunlar yine de sağır sultandan önce doğum günümü kutlama lütfunda bulundular. Annem bugün  benim için  hazırlık yaparken  neli pasta  istediğimi sordu.Ben de beş karış suratla yapmamasını söyledim.Dedim ya ,doğum günüm benim için tam bir mutluluk kaynağı değil.Hatırlanmak,kutlanmak güzel şeyler.Sadece yanağıma iki öpücük ve seni seviyorum demeleri yeterli...Yoksa insanların benim için yorulmalarını istemiyorum.Hele hele oruçluyken...Ama annem bu...Koca kazık olmama rağmen tüm gününü mutfakta geçirme pahasına da olsa birbirinden leziz 4 çeşit yemeği yetiştirdi,üzerine bu moloz yığını düşmüş gibi duran bezmin bir kıza doğum günü pastası yaptı.Masayı da kurdu bir güzel...Gık bile demedi..Öyle

Cemal Süreya ,Keyif Sanat Kahvesi'nde

Camında Turgut Uyar'ın Göğe Bakma Durağı şiiri yazılıdır.Uşak'ın farklı ,özgün ,kültür sanat çalışmalarının  yapıldığı ,sahiplerinin de sıcak ,sanatsever oldukları aşikar;) Keyif Sanat Kahvesi'nde şiir okuma akşamlarımız başladı malum.Ben tabi ara ara kaçak olsam da ,her gittiğimde aldığım keyfi size anlatamam. Şiiri bu akşamlar sayesinde sevdiğimi itiraf etmeliyim.Bazı zaman ruhsuz okuyan arkadaşlarımın okumasından keyif almasam da ,onların şiire karşı duyarlılığı ,zaman geçtikçe okumalarında çaba sarfettiklerini görünce,bu tür ince şeylere önem verdiklerini  düşününce mutluluğum artıyor aslında.Bu yüzden bu açıdan bakınca tahammül edebiliyorum. düşünün,önceden şiir yazıp şiir okumayan,bildiği şiir ikiyi geçmeyen kişiyken şimdi başka şairler tanımak için çaba sarfediyor,sevdiğim şairlerin kitabını bizzat alıyorum. Ama şiir yazmıyorum artık !!! Boyumun ölçüsünü aldım,şiir yazmak ne kadar kolay görünse de zor zanaat ,bunun farkına vardım:-))) Sanırım iyi de o